ISMA TERKEDU DEK ISU2 TERKINI.

Wednesday, April 28, 2010

UNTUK PENGETAHAN SAHABAT2 SEMUA . BLOG NI BARU BEBERAPA BULAN DI BINA.. VISITOR SUDAH MENCECAH 200 000 LEBIH.. DI PERCAYAI KERANA POST YG MEMBONGKAR PROGRAM RAHSIA ISMA YG  MENHENTAK JIWA2 ANGGOTA2 ISMA DI SELURUH DUNIA TERUTAMA SEKALI  YG BERADA DI BUMI MESIR INI..

AHLI2 ISMA SUDAH BERPECAH KEPADA  PERSATUAN LAIN IAITU KONSIS YG X SETUJU DGN ISMA YG BEKERJASAMA DGN UMCO, EH SILAP2.. UMNO@ APCO.

PADA 24 APRIL BARU2 INI TERTANGKAPLAH 4 ORG ISMA OLEH POLIS MESIR DIFAHAMKAN KERANA TAMAT IQAMAH. BG SY ITU ADALAH ALASAN POLIS UTK MERAHSIAKN KES SEBENAR YG SUDAH TERFIKIR DI HATI PEMBACA SEKALIAN. IAITULAH 
PENGLIBATAN MEREKA DGN IM MESIR.

SUDAH SY KHABARKAN.. ISMA INGIN MENUNJUKKN MEREKA ADALAH GERAKAN YG PALING BETUL, MENGIKUT JEJAK IM 100% AKAN TETAPI MEREKA TERSALAH LANGKAH DAN TUNGGU LAH ISMA AKAN BERKUBUR PADA MASA TERDEKAT NI.

PENANGKAPAN AHLI ISMA ITU MUNGKIN AKAN DIBANGGA-BANGGAKAN OLEH ASMAIAN'S KERANA TERTANGKAP DLM BERJUANG.. PADAHAL YG  BAGI PANDNAGAN KAMI  YG BERSAMA PMRAM , MEMANDANG LEKEH DAN BUANG MASA KALIAN SAMPAI TERTANGKAP DISINI BUKAN MEDANNYA KITA MALAWAN PEMERINTAH.. TETAPI DI MALAYSIA..!!! KAMI TUNGGU SAHABAT2 ISMA BERJUANG MELAWAN KERAJAAN DI MALAYSIA.

TAPI  MENGIKUT PANDANGAN KAMI MUNGKIN ITU TIDAKAKN BERLAKU KERANA DISINI ISMA SUDAH BERKERJASAMA SECARA AKTIF DGN UMNO YG APCO TU..

 SEMOGA SAHABAT DI ISMA TERIMA KESATUAN DI PMRAM SEBAGAI MEDAN LATIHAN DAN BERGIAT DLM GERAKAN ISLAM.. PMRAM ADALAH GERAKAN ISLAM KITA DISINI..  MARILAH BERSAMA KAMI.

0 comments:

Post a Comment

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP